Weber bbq

De Weber bbq geldt al sinds 1952 als de referentie op barbecuevlak. De houtskool Weber bbq 's hebben allemaal die typische bolvorm. Dat komt omdat de uitvinder, George Stephen vroeger in een bedrijf werkte waar hij stalen boeien maakte. Hij vond dat de boeien een perfecte vorm hadden om als barbecue te gebruiken. Stephen vond het ook niet gezond dat al de rook, roet en vlammen aan het vlees konden. Dankzij het deksel op de Weber bbq circuleert de warmte optimaal binnenin de barbecue en blijft de wind uit de bbq, waardoor het vlees heel sappig blijft en ook de smaak goed behouden blijft. Bovendien zijn alle Weber bbq 's geëmailleerd met porselein. Niet alleen vlees kan u bereiden in jouw Weber bbq, ook groente, vis en zelfs pizza's kan u moeiteloos klaarmaken in zo'n Weber houtskool bqq! 

De Weber gasbbq 's  zijn ook het neusje van de zalm. Je kan genieten van een exclusief kookprocedé: de Flavorizer staven. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de kooksappen verdampt worden en het vlees opnieuw sappig maken. Bovendien verspreiden deze verdampende kooksappen een heerlijke geur! De Flavorizer staven voeren ook meteen het vet af, waardoor steekvlammen tot het verleden behoren. De grillroosters van de Weber gasbbq's zijn vervaardigd uit stevig gietijzer die de hoogste grilltemperaturen aan kunnen. De buitenkeukens  hebben nog zijbranders waardoor je ook andere gerechten kunt bereiden. Een echte buitenkeuken is een pareltje in jouw tuin! Ook de elektrische Weber barbecues  zijn heel handig als je het veilig wil houden of u uw handen niet wil vuil maken aan een houtskool barbecue. De Weber barbecue op elektriciteit kan je ook makkelijk op tafel zetten en kan je dus evengoed binnen gebruiken. Ideaal tijdens de feestdagen met vrienden of familie! 

Weber heeft al meer dan 60 jaar ervaring op vlak van barbecues. En die authenticiteit zie je ook terug bij de klassieke bolvormige houtskoolbarbecues en bij de stijlvolle, hoogstaande en duurzame buitenkeukens.  

Bekijk alle Weber barbecues

Betaal veilig makkelijk en snel