Tafelbarbecue

Ooit al van een tafelbarbecue gehoord? Het is een barbecue, al dan niet op houtskool, voor personen die niet al te veel ruimte hebben. Meer en meer mensen gaan immers in de stad gaan wonen of wonen een pak compacter dan vroeger. Een klein terras of balkon biedt dan niet altijd de mogelijkheden om te barbecueën. Een kleine tafebarbecue biedt daarbij soelaas. Je zet de barbecue gewoon op tafel en je tafelgenoten leggen er elk hun stukje vlees op. Gezelligheid troef! Binnen het tafelbarbecue segment kan je kiezen welke brandstof je kiest.

Kies je voor de echte authentieke houtskoolsmaak dan raden wij jou de Barbecook Amica aan. Deze tafelbarbecue werkt op de speciale Cook Chips van Barbecook, dat zijn kleine houtskolen speciaal afgestemd op de kleine barbecue. Indien je op een balkon van een appartement zit moet je wel opletten voor rookhinder. Je buren kunnen immers niet opgezet zijn met de rookontwikkeling zo dicht bij elkaar. Kies dan voor een elektrische gasbarbecue. 

Voor een tafelbarbecue op elektriciteit moet je bij Weber zijn. Met hun Q140-series maken ze het barbecueën in kleine ruimtes kinderspel. Je plaatst de barbecue op tafel, steekt de stekker in het stopcontact en weg is ie! Doordat hij snel terug afkoelt kan je hem snel afwassen en is hij heel onderhoudsvriendelijk. Je kan hem zelfs binnen gebruiken! Ook de Q100-series van Weber maken het mogelijk zonder houtskool op een kleine oppervlakte te barbecueën. Deze barbecues werken op gas en zijn eveneens veel makkelijker in onderhoud dan een steenkool barbecue. Geen asresten en makkelijk afwasbare roosters en platen. Wat wil u nog meer? 

Bekijk alle tafelbarbecues op gas
Bekijk alle draagbare houtskool barbeuces

Betaal veilig makkelijk en snel