Point-Virgule

Point-Virgule marinades & barbecuekruiden

Point-Virgule is een merk dat allerlei barbecueproducten en -marinades produceert in samenwerking met topchef Peter De Clercq van grillrestaurant Elckerlijc. Deze chef werd ooit wereldkampioen barbecue in Jamaica en heeft dus wel wat kennis van zaken. Samen met Point-Virgule stelde hij onder andere enkele speciale kruiden en marinades samen zoals de dessertmarinade voor de barbecue en de speciale vurenkruiden. De vurenkruiden gooit u op de kolen terwijl u een stuk vlees op het rooster legt. Als u het vlees omdraait gooit u weer wat vurenkruiden op het vuur zodat de aroma's in beide zijden van het vlees doordringen. Ook de vleesmarinade, vismarinade, schaaldierenmarinade en Caraïbische marinade  van Point-Virgule zijn ontwikkeld door Peter De Clercq.

Meer info →

2 Artikel(en)

2 producten
  • Point-virgule kookboek 'BBQ, een feest'

    Point-virgule kookboek 'BBQ, een feest'

    € 24,99

  • Point-virgule receptenboek 'Just grilling'

    Point-virgule receptenboek 'Just grilling'

    Normale prijs: € 30,00

    Special price € 21,00

    Meer info

2 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel