Gasbarbecue kopen

Een gasbarbecue kopen? U heeft gelijk! Maak niet langer uw handen vuil aan houtskoolbarbecues, met een gasbbq kan u zoveel sneller beginnen bakken, braden, wokken, roosteren of koken! U hoeft gewoon aan de knop te draaien en na 10 minuten staat u al te bakken. Bovendien kan u de temperatuur bijregelen mocht u het iets kouder of warmer willen. De temperaturen van een gasbarbecue kunnen ook veel hogere waarden bereiken dan een houtskoolbbq, waardoor u heel wat makkelijker kunt grillen.

Waar moet u op letten als u een gasbarbecue koopt? 

  • Controleer eerst in de winkel of de barbecue niet te hard wiebelt. Hij moet er stevig en robuust uitzien, zodat hij tegen een stootje kan. Als hij in de winkel al staat te wiebelen kijkt u beter uit naar een andere winkel.
  • U test ook best of de handvaten niet heet worden na een tijdje. Ook dat is een goeie kwaliteitsmeter tijdens het kopen van een gasbarbecue.
  • Verzeker er u ook van dat de gasbarbecue gemaakt is uit hoogwaardig staal en eventueel geëmailleerd is met een laagje porselein.
  • Als u wielen heeft aan uw gasbarbecue, let er dan ook op dat de wielen goed rollen. kijk ook van welk materiaal de wielen zijn gemaakt. Of de afwerking in orde is ziet u al snel.
  • Kijk ook naar de roosters vooraleer u een gas bbq koopt. Ze moeten hoge temperaturen aankunnen dus zijn ze het best vervaardigd uit  gietijzer, met porselein geëmailleerd aluminium of roestvrij staal.
  • Bevraag u ook goed of u makkelijk aan onderdelen geraakt mocht er ooit iets stuk gaan. De mate van de verkrijgbaarheid van onderdelen zegt ook al heel veel over het merk. 

Kijk gerust nog eens verder op onze productpagina's voor u een gasbarbecue koopt. Wij verkopen gasbarbecues van merken zoals WeberOutdoorchef en Barbecook .

Bekijk alle gasbarbecues

Betaal veilig makkelijk en snel