Een echte buitenkeuken: iets voor u?

Wil je tijdens het barbecueën uw grenzen steeds verder verleggen? Heb je alle dimensies van het bbq'en op een gewone houtskool- of gasbbq al verkend? En Heb je veel ruimte nodig om telkens weer die perfect gegaarde en gekruide gerechtjes af te leveren aan uw gasten? Dan is een buitenkeuken misschien iets voor jou!

Ook als u er simpelweg van houdt om buiten te koken en je ook al eens in de winter achter de barbecue durft staan, biedt een buitenkeuken de ideale oplossing. je hebt plaats genoeg om al jouw barbecuegerei en ingrediënten op te bergen en de gasten worden automatisch aangetrokken tot zo'n mooi exemplaar van een buitenkeuken. jij als barbecue master bent dus nooit ver weg van uw gasten én van een babbeltje. 

Ook de veelzijdigheid van een buitenkeuken moeten we in de kijker plaatsen. Bakken, braden, grillen, wokken en zelfs dessertjes maken: het kan allemaal! Op de plancha kan je naar hartelust gamba's en andere schaaldieren bereiden, maar ook groentjes, sauzen en zelfs pannekoeken of flensjes kan je klaarmaken op de plancha van een buitenkeuken!

Buitenkeuken assortiment

Boretti, een referentie op vlak van tijdloze en design buitenkeukens is hét merk bij uitstek! De strakke buitenkeukens zijn niet alleen een streling voor het oog, ze beschikken ook nog eens over een superkwaliteit en uitstekende service. Zo kan je tot 2 jaar na aankoop nog genieten van service aan huis mocht dat nodig zijn. 

Bekijk onze buitenkeukens

Betaal veilig makkelijk en snel