Boretti barbecues

Boretti assortiment

Naast de klassieke keukens, potten en pannen heeft Boretti ook enkele gasbarbecues die functioneren op gas. Deze elegante barbecues, met prachtige verchroomde elementen zoals de draaiknoppen, zijn werkelijk het neusje van de zalm als het op design aankomt. Een Boretti barbecue combineert Italiaans design met de degelijkheid van echte buitenkeukens en gasbarbecues. Heeft u een Boretti op uw terras staan, dan maakt u zeker indruk op uw vrienden in familie. U kan kiezen uit een "eenvoudige" gasbarbecue zoals een Boretti Bernini, die door zijn compactheid en strak design de "Fiat 500" onder de barbecues genoemd wordt. Deze sympathiek ogende barbecue, die beschikbaar is in het wit, rood en zwart, kan zowel het grote als het kleine werk aan en past daardoor perfect op uw terras of op uw balkon! Deze Boretti is ook uitgerust met een zijbrander. Of u kan ook de "Ferrari" kiezen onder de Boretti barbecues. Dat is de Boretti Da Vinci. Deze alleskunner heeft 3 branders, een infrarood bodembrander, grillspitbrander en een zijbrander waarop u bijvoorbeeld nog sauzen en soepen kan klaarmaken. 

Even stevig grillen voor een een heleboel personen? De Robusto is, zoals zijn naam het al zegt, een robuuste krachtpatser. Het grillgedeelte is immens groot en is onderverdeeld in twee delen: een rooster en een grote bakplaat om bijvoorbeeld uw vis of groentjes op te bakken; Zo heeft u als het ware een plancha bij de hand! De twee vleugels zorgen ervoor dat u genoeg opbergruimte heeft om uw tangen, potten en pannen kwijt te kunnen. Bovendien heeft u op deze Boretti barbecue ook een zijbrander zitten. De 4 hoofdbranders zorgen ervoor dat u in no time heel wat kan voorschotelen aan uw bezoek!

Boretti buitenkeukens

Tot zover hebben we enkel de gasbarbecues van Boretti besproken. Wenst u liever een echte buitenkeuken? De Marciano reeks lijkt al heel erg op een echte keuken! De Marciano is naast een gasbarbecue ook uitgerust met een groot granieten werkblad én een koelkast van 50l inhoud. U hoeft vanaf nu geen tientallen keer meer naar binnen rennen, alles plaatst u nu in deze handige koelkast. De Marciano XL is dan weer het neusje van de zalm. Deze buitenkeuken van meer dan 3m lang heeft naast een gasbarbecue met maar liefst 5 branders! Naast de koelkast kan u ook meteen afwassen aan een echte spoelbak met kraan! U heeft ook zeeën van ruimte in de kasten en laden onder dat lange blad. Uw Marciano XL past perfect onder een mooie terrasoverkapping, pergola of groot afdak. 

 Heeft u een barbecue of buitenkeuken van Boretti op het oog? Neem dan eens een kijkje op onze Boretti productpagina. U vindt er mooiste staaltjes van design gecombineerd met echt barbecueplezier! 

Betaal veilig makkelijk en snel