Bbq kopen

Je wil tijdens de zomermaanden genieten van een heerlijke bbq met vrienden? Koop dan snel een bbq! We hebben ze in alle maten, types en vormen! Naargelang jouw eisen kan u een simpele houtskool bbq kopen, een gasbbq kopen of opteren voor een echte buitenkeuken, voor de echte chefs!

In ons assortiment zitten alle grote merken. Koop een bbq van Weber, Barbecook, Palazzetti, Sol, Outdoorchef of Campingaz. De Weber barbecues kenmerken zich door hun hoog kwalitatief materiaal en gaan daardoor jaren mee. Weber durft zelfs op sommige producten 25 jaar garantie geven! Als je een Weber bbq koopt zit u dus zeker gebeiteld voor enkele jaren. Ben je dus een echte bbq-fanaat en vraagt u een veeleisende barbecue, dan is een Weber bbq echt zijn aankoop waard. Je kan kiezen tussen houtskoolbbq's, gasbbq's of elektrische bbq's.

Barbecook is iets competitiever qua prijs en is dus eerder geschikt voor de recreatieve bbq'er. Nodigt je dus graag af en toe uw vrienden en familie uit voor een barbecue, maar maak je simpele gerechtjes klaar en doet het slechts een paar keer per jaar? Dan koop je best bbq's uit die prijsklasse. Ook hier kan je kiezen tussen de houtskoolbarbecue, de gasbbq of een elektrische bbq. 

Outdoorchef is Zwitsers en specialiseert zich al jaren in gaskogelbbq's. Deze barbecues op gas kenmerken zich door hun gepatenteerde trechtervorm die de vetvlammen en rook uit het vlees houden. Als u deze bbq koopt moet u wel wat in uw buidel tasten, maar een gespecialiseerd Zwitsers team houdt zich dagelijks bezig met de aanpassing en het perfectioneren van deze gaskogelbbq's.

Klik op onze verschillende merken op onze homepagina om meer te weten te komen over deze en anderen merken! Wij verkopen bbq's aan de scherpste prijzen.

Betaal veilig makkelijk en snel