BBQ

Vanaf de temperaturen in het voorjaar voldoende hoog oplopen om buiten te kunnen eten, zet de gemiddelde Belg de bbq buiten. Vaak met het gezin, vrienden of familie is de bbq een onmisbare sfeermaker en ijsbreker. Hebt u nog geen bbq, maar bent u wel klaar om er eentje ate kopen? Of is uw oude bbq tot op de draad versleten en vindt u het tijd voor een nieuwe? Dan vindt u bij ons zeker uw gading tussen een ruime keuze aan verschillende respectabele merken van de beste kwaliteit. Ontdek onze reguliere rechtopstaande modellen op houtskool, gas of elektriciteit of ontdek onze buitenkeukens! Onder onze bbq's zitten ook enkele pareltjes die bijna gadgets zijn geworden omwille van hun opvallende design! Een korte kijk op deze opvallende bbq's:

Amica BBQ van Barbecook

Deze bbq ziet er dankzij zijn ronde vorm heel sympathiek uit. Het is een tafelbbq die ook werkt op de speciale houtskool chips van Barbecook en op elk balkon of klein terras past. Dat is een groot voordeel, want heel wat mensen wonen in de stad. Ook zij willen op een zomerse dag genieten van een lekkere bbq op het balkon. Hij ziet er heel mooi uit en is dan ook bijna een designstuk op de tafel. U kan er van 2 tot 4 personen uw stukje vlees op bakken, gezellig toch? Bovendien kan u er een draaitafeltje met sauskommetjes als leuk accessoire bijkopen! De Amica zet u op de draaitafel en de sausjes errond: draaien maar!

Big Green Egg bbq

Wil u echt het neusje van de zalm in uw tuin en wil u ook echt investeren in een authentieke bbq op houtskolen? Dan is de Big Green Egg de moeite waard. Hij wordt gebruikt in de keukens van sterrechefs zoals Sergio Herman, Peter Goosens en grillmeester Peter De Clercq. De BGE ziet er een beetje uit als een groot groen ei en u zal misschien wat moeten wennen aan z'n looks, maar laat u niet misleiden: deze bbq is niet de zoveelste in rij. Hij is volledig vervaardigd uit keramiek en het deksel kan open en gesloten worden. Daardoor kan u een oveneffect nabootsen en kan u zelfs brood, pizza of cake bakken! De temperatuur kan u ook tot op de graad regelen, waardoor u ook aan slow cooking kan doen en uw gebraad tot 12 uur kan garen op een lage temperatuur. Natuurlijk kan u net zoals een gewone bbq ook roosteren, grillen en bakken. Maar ook stomen en koken lukt heel goed. En die smaak is niet te evenaren! De Big Green Egg bbq bestaat in verschillende maten en is best een dure aankoop, maar als u een echte (buiten)kok bent en u gepassioneerd bezig bent met eten, mag u uzelf verwennen met deze uitspatting!

Draagbare bbq

De draagbare bbq van Sol is erg praktisch in gebruik. De bbq klapt helemaal op via een schragen systeem, zodat u de bbq makkelijk mee kan nemen naar het strand, het park, op vakantie... Met een handig handvat draag je hem gewoon als een koffertje mee. Hij werkt op houtskool en dus krijg je er de typische rooksmaak er automatisch bij! Goed voor échte barbecuefeestjes.

Buitenkeuken

Een opvallend gadget in uw tuin is dan weer een buitenkeuken. Met een buitenkeuken kan u alles, en zelfs meer dan dat u aan uw gewone fornuis kan klaarspelen. Een bbq buitenkeuken werkt meestal op gas en daarop kan u snel en zonder vuile handen beginnen bakken, grillen, koken, roosteren, wokken... De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien heeft u een ruim werkblad én kan u dankzij de zijbranders nog aardappelen koken of sauzen warmhouden. En geef toe, hij staat ook gewoon mooi op uw terras of onder uw afdak!

Betaal veilig makkelijk en snel