Barbecue kiezen met deze tips


Op zoek naar een barbecue maar geen idee welke te kiezen? In deze artikels geven we je graag wat extra informatie zodat je de beste keuze voor jouw situatie kan maken.


Barbecook Barbecues

Barbecook bbq heeft al jaren ervaring in het produceren van barbecues. Al sinds 1985 zijn de Barbecook bbq's te verkrijgen in de winkels. Barbecook vond destijds dat de bbq's moeilijk aan te steken waren, bovendien waren vele bbq's niet zo veilig. Daarom heeft Barbecook het gepatenteerde Quick Start systeem uitgevonden. Om een Barbecook bbq aan te steken prop je wat papier in de lange hals van de barbecue. Dat krantenpapier steek je langs boven in de Barbecook bbq, waarna je het roostertje opnieuw in de schaal steekt. Giet dan wat houtskool in de schaal. Vervolgens schuif je de twee verluchtingsgaten in de hals open en steek je met een lucifer het krantenpapier langs daar aan. Laat de boel rustig opwarmen en branden. Alles gebeurt heel veilig!

Lees meer over Barbecook barbecues


Een echte buitenkeuken; iets voor jou?

Wil je tijdens het barbecueën uw grenzen steeds verder verleggen? Heb je alle dimensies van het bbq'en op een gewone houtskool- of gasbbq al verkend? En Heb je veel ruimte nodig om telkens weer die perfect gegaarde en gekruide gerechtjes af te leveren aan uw gasten? Dan is een buitenkeuken misschien iets voor jou!

Een echte buitenkeuken; iets voor jou?

Betaal veilig makkelijk en snel