Barbecook

De Barbecook barbecue staat voor kwaliteit aan een redelijke prijs. U zal zien dat de prijzen voor dit merk heel goed meevallen! Barbecook heeft zowel houtskool barbecues, gas barbecues, tafelbarbecues als elektrische barbecues. De houtskool Barbecook barbecues bestaan in verschillende groottes en kleuren. Zo kan u zelf beslissen voor hoeveel personen u meestal bakt: enkel met het gezin of haalt u alleen de barbecue boven als er familie of vrienden komen?

Bent u fanatiek bezig met alles wat koken, bakken, en barbecueën is en wil u ook aan de barbecue uw kookkunsten tentoon spreiden? Dan verwacht u waarschijnlijk ook iets meer van uw Barbecook barbecue. Denk dan ook eens aan een mooie buitenkeuken. De buitenkeukens van Barbecook werken op gas en dankzij die gasaansluiting zijn er nog zijbranders, waardoor u naast uw bakoppervlak nog ruimte hebt voor uw saus op te warmen en andere bijgerechtjes klaar te maken. En geef nu toe, zo'n fancy buitenkeuken staat nu eenmaal mooi op uw terras of onder uw afdak! 

Daarnaast hebben we ook nog de sympathieke Amica tafelbarbecues. Deze volwaardige houtskool barbecues werken op Cook Chips, kleine stukjes houtskool, die speciaal ontwikkeld zijn voor de Amica. Op die manier bakt ieder z'n eigen stukje vlees. Ideaal voor een klein terras of balkon op een appartement! Bekijk ook alle accessoires van Barbecook: tangen, pannen, roosters, spatels, handschoenen... Je vindt het allemaal aan een betaalbare prijs!

9 Artikel(en)

9 producten
 • Barbecook rond vervangrooster 43cm

  Barbecook rond vervangrooster 43cm

  € 24,99

 • Barbecook Grondrooster

  Barbecook Grondrooster

  € 12,99

 • Barbecook spatel

  Barbecook spatel

  Special price € 2,09

  Normale prijs: € 2,99

 • Barbecook plancha stop

  Barbecook plancha stop

  Special price € 4,89

  Normale prijs: € 6,99

 • Barbecook barbecue Major Black Go

  Barbecook barbecue Major Black Go

  € 219

 • Barbecook rond vervangrooster 50cm

  Barbecook rond vervangrooster 50cm

  € 32,99

  Meer info

 • Barbecook kwast

  Barbecook kwast

  € 2,99

  Meer info

 • Barbecook inox spiesjes 10st

  Barbecook inox spiesjes 10st

  Special price € 3

  Normale prijs: € 4,29

  Meer info

 • Gasbarbecue Cebu 2.1

  Gasbarbecue Cebu 2.1

  € 259

  Meer info

9 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel